Na haar hits zoals All This Time, Just Hold Me en Miss You Love heeft Maria Mena weer een nieuwe videoclip uitgebracht genaamd Homeless. Het nummer is weer één van de vele hartenbrekers die de zangeres op haar albums heeft.

Het nummer Homeless heeft een simpele videoclip, waarbij Maria Mena zingt bij het water. Er is veel gebruikt gemaakt van shots, waarbij je de zangeres alleen in beeld ziet komen. Het is duidelijk dat het dan ook meer om het nummer draait dan de video zelf. Ze komt niet alleen in beeld, want in sommige shots komt ook een man voor. Aan het eind van de clip zie je ze in de verte uit elkaar staan.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=vD3oTBumtAY&ob=av2n [/pro-player]
Ik vind het nummer zelf heel mooi en de videoclip past er ook wel bij. Maar ik zou de clip niet snel opzoeken, want daar is die niet zo bijzonder voor. Wat vind jij van de videoclip Homeless van Maria Mena?

[bawlu_buttons]