Eerste beelden Britt Dekker voor Playboy

De eerste beelden van Britt Dekker voor de Playboy zijn vanaf vandaag te zien. Britt vloog afgelopen week naar Lanzarote voor de foto’s.

Dat Britt Dekker uit de kleren ging voor de Playboy wisten wel al, nu zijn ook de eerste beelden van de fotoshoot bekend gemaakt. Britt is vorige week naar Lanzarote gevlogen om daar de foto’s te laten maken. Op de echte naaktfoto’s moeten we nog even wachten maar in deze filmpjes krijgen we wel alvast een voorproefje.
In de finale van Echte Meisjes in de Jungle lifte Britt zich door Suriname heen om zo de grote geldprijs te winnen. Op Lanzarote doet ze dit nog een keer alleen heeft ze wat minder succes.

Ondanks dat Britt Dekker naar mijn idee veel te veel haar best doet om de publiciteit op te zoeken vind ik haar in de filmpjes ook wel iets liefs hebben. Ze blijft wel echt zichzelf en het heeft ook wel iets aandoenlijks wanneer ze zegt dat ze toch wel zenuwachtig was voor de fotoshoot, omdat ze normaal eigenlijk alleen maar met haar paard of haar hond op de foto gaat.

Update
De Playboy naaktfoto’s zijn uitgelekt. Klik hier voor meer info.