Een peuter in China werd totaal genegeerd door voorbijgangers toen zij aangereden werd. Een busje en een vrachtwagen overreden het meisje.

Het 2-jarige meisje Yue Yue liep zonder haar moeder over straat en werd 2 keer aangereden. Voorbijgangers negeerden het zwaargewonde meisje volledig. Niemand belde ook maar een ambulance om het kind te redden.

Uiteindelijk roept een vrouw die de straat veegt om hulp. De moeder van het meisje komt aanrennen en neemt het kind mee in haar armen. Yue Yue is later overleden in het ziekenhuis. In China is natuurlijk veel ophef over het filmpje, want er liepen wel 18 mensen langs het meisje zonder haar te helpen.

Pas op, dit filmpje bevat schokkende beelden!
[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=wo0_Yup17yc[/pro-player]

Update

De Chinese staats TV meldt dat Yue Yue nog leeft. De vrouw die haar hielp heeft een beloning gekregen van 10.000 yuan (1.146 euro). Beide chauffeurs zijn opgepakt door de politie.