Ben je gek op fashion en cupcakes? Lees dan snel verder, want hieronder vind je de 12 leukste fashion cupcakes!

Cupcakes zijn niet alleen heel lekker, maar vaak ook nog eens erg mooi om te zien. Deze leuke cakejes kan je eigenlijk met alles versieren, zo ook met logo’s van je favoriete modemerk. Hieronder heb ik de leukste fashion cupcakes voor je op een rijtje gezet. Ze zijn zo mooi dat het bijna zonde zou zijn om ze op te eten!

Ikzelf ben helemaal weg van het Tiffany cupcakeje met wit strikje in het zilveren papiertje. Deze ziet er zo schattig uit en ik ben ook heel benieuwd naar de smaak ervan. Wel vraag ik me wel af hoe je deze cupcakes zo mooi kunt maken. Ik denk dat als ik het thuis zou proberen het 1 grote kliederboel wordt. Jammer dat de cakejes alleen niet lang houdbaar zijn, anders was het erg leuk geweest om ze te verzamelen.