Spencer Pratt en Heidi Montag kregen tijdens de opnames van de realityserie The Hills een relatie. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk en hebben ook de bijnaam Speidi gekregen. Wat vind jij van dit koppel, Hot of Not?

Spencer Pratt en Heidi Montag zijn als sinds de begintijden van The Hills een setje. Inmiddels zijn ze al meerdere keren getrouwd en vooral bekend om hun vervelende gedrag. Beide hebben zich aan een zangcarrière gewaagd, maar echt succesvol was dat niet. Heidi staat ook bekend om haar tientallen plastisch chirurgische operaties om er beter uit te zien. In 2009 onderging ze zelfs een keer tien operaties op één dag.

Ik vind Speidi Not. Ze zoeken steeds met de meest onzinnige dingen de publiciteit op en hebben al meerdere keren hun scheiding in scene gezet om aandacht te krijgen. Ze claimen om de zoveel tijd dat ze uit elkaar zijn alleen om weer even in de schijnwerpers te staan. Kortom, het zijn gewoon twee aandachttrekkers die op een makkelijke manier geld willen verdienen.

Wat vind jij van Speidi, Hot of Not?

[bawlu_buttons]

Foto’s via PRPhotos