Sommige mensen leren het nooit. Ze kwam eerder nog weg met een taakstraf in haar zaak over een gestolen ketting, maar nu moet Lindsay Lohan misschien toch de cel in.

De rechter stelde als voorwaarde aan de taakstraf dat Lindsay Lohan steeds minstens 4 uur achter elkaar moest werken en dat ze betrouwbaar moest zijn. Haar taakstraf is in totaal 480 uur. Maar het opvangcentrum voor vrouwen waar ze de taakstraf moest doen heeft bekend gemaakt dat ze al 9 keer niet is komen opdagen. De keren dat Lindsay er wel was, ging ze er meestal na een half uurtje al vandoor.

Reden genoeg voor de rechter om haar nog eens tot orde te roepen. In mei werd haar al gezegd dat ze de gevangenis in ging als ze zich niet aan de voorwaarden hield. Volgende week mag ze aan de rechter vertellen waarom ze toch haar taakstraf niet deed. De rechter zal dan bepalen of ze alsnog op water en brood moet.