Op maandag 31 oktober is het weer Halloween en tijd om je enge outfits uit de kast te halen. Als je er niet van houdt om langs de deuren te gaan om snoep te vragen, dan zijn genoeg Halloween feesten. Hieronder vind je 5 Halloween feesten voor 2011.

Halloween Horror Night

In Rotterdam kun je op vrijdag 28 oktober Halloween vieren in de Thalia Lounge. Met verschillende Dj’s kun je een horror night beleven. Dresscode is niet een must, maar de meeste mensen komen wel met een Halloween kostuum of accessoire.

Monsters Ball

Op zaterdag 29 oktober kun je in de Brabanthallen in Den Bosch bij verschillende podia feesten. Zo is er een mainstage met onder andere The Opposites en The Partysquad. De line up is heel gevarieerd, waardoor er voor iedereen wel wat is. De dresscode voor dit feest is Halloween en favoriete horror iconen.

Halloween Hairball

De grote zaal van Paradiso in Amsterdam wordt op zaterdag 29 oktober omgetoverd tot een harige Halloween bal. Ook in de kleine zaal en de kelder kun je terecht voor muziek. Ook wordt er een prijs gegeven aan de best dressed. Tijdens dit feest moet je wel verkleed zijn, want anders kom je niet binnen.

Halloween Party Havana

In de Havana Club in Den Haag kun je op zaterdag 29 oktober onder leiding van Dj Leroy Halloween vieren. Ook bij dit feest wordt er een prijs gegeven aan de beste Halloween kostuum. De dresscode is Scary As Hell, dus je kunt je outfit zo eng mogelijk maken. De entree voor dit feest is gratis.

Attitude Holland Halloween party

Op zondag 30 oktober geeft Attitude Holland een Halloween party in de Melkweg Amsterdam. Er treden bandjes en een dj op. Ook zijn er burlesque acts, modeshows en horrorfilms te zien. De Attitude Holland winkel zal daar ook staan voor het geval dat je nog een outfit wilt scoren. Voor de best gekleede Halloween is er ook een prijs.

Ga jij naar één van de Halloween feest van 2011? Wie weet vind je misschien wel je zombiebruidegom op deze feesten!