Vraag jij je wel eens af waarom er camera’s hangen in de bus? Een zwangere tiener was ontzettend blij dat er een camera in haar bus zat, toen ze werd aangevallen door 5 andere meiden.

In onderstaand filmpje is te zien hoe het 17-jarig meisje samen met haar vriend in Amerika wordt aangevallen in een bus. Het meisje is zwanger en komt net terug van de dokter. Ze luistert met haar vriend naar een mp3-speler, als deze wordt afgepakt door een ander meisje. Als ze daar wat van zegt, wordt ze aangevallen door 5 meiden. Er ontstaat ruzie in de bus, waarbij het meisje en haar vriend behoorlijke klappen krijgen.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=GB2M7Od3Pxs[/pro-player]
De ruzie gebeurde in Seattle, in een volle stadsbus. Niemand doet iets, zelfs niet als de jongen aangeeft dat zijn vriendin zwanger is. In Seattle hangt maar in ongeveer de helft van de bussen een camera, dus het stel heeft geluk dat alles opgenomen is. De 5 meiden zijn opgepakt, zij waren al vaker in aanraking gekomen met de politie. Een van hen was pas 14 jaar oud.