Nam Tony Benett eerder nog een duet met Amy Winehouse op, nu is het de beurt aan Lady Gaga. Want Lady Gaga en Tony Benett hebben samen de videoclip The Lady Is A Tramp opgenomen.

Het liedje The Lady Is A Tramp is al heel oud. Het nummer is jaren terug al eens gezongen door Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Ella Fitzgerald. In de videoclip van The Lady Is A Tramp zien we Tony Benett en Lady Gaga samen in een studio zingend achter de microfoons. Lady Gaga is een opvallende verschijning met haar blauwe haren naast de 85-jarige Tony die strak in pak verschijnt.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=ZPAmDULCVrU&ob=av2n[/pro-player]
Ik vind de clip een beetje saai omdat deze zich maar op één locatie afspeelt. Wel zie je dat de sfeer tussen de twee artiesten heel gezellig is. Vinden jullie de videoclip The Lady Is A Tramp van Lady Gaga en Tony Benett Hot of Not?

[bawlu_buttons]