Leonardo di Caprio en Blake Lively zijn uit elkaar. De twee werden dit jaar regelmatig verliefd gespot en vrienden van Leonardo spraken zelfs van een mogelijke verloving. Toch is het nu over met het Hollywoodkoppel.

Waarom Leonardo di Caprio en Blake Lively uit elkaar zijn, is niet helemaal bekend. Een bekende van Leonardo heeft wel gezegd dat het drukke werkschema van de acteur een reden is. Misschien lag het ook aan het leeftijdsverschil tussen de 24-jarige Blake en de 36-jarige Leonardo.

De twee acteurs waren de afgelopen vijf maanden een stelletje. Vooral in de zomermaanden werden ze vaak samen gezien. Zo gingen ze naar de dierentuin in Sydney, fietsen in New York en waren ze samen op zomervakantie in Italië. Het stel is als vrienden uit elkaar gegaan en Blake is zelfs alweer gelinkt aan een nieuwe man, Ryan Reynolds.

Foto’s via PRPhotos