Wil jij je hond vandaag extra in de aandacht zetten omdat het dierendag is? Hier vind je de leukste kleding voor je hond.

De 1 vind het zielig terwijl de ander haar huisdier het liefst elke dag een leuk pakje aantrekt. Ik vind honden met kleding aan er meestal wel leuk uitzien, maar ik kan begrijpen dat het voor de dieren zelf niet fijn is om elke keer zo’n strak pakje aan te krijgen. Er zijn allerlei soorten kleding voor honden te koop, van stoere truien tot schattige jurkjes. Kijk hiermee naar wat er allemaal verkrijgbaar is voor jouw hond.

Hierboven vind je 6 truien voor je hond. Ikzelf vind de adidog trui erg grappig, deze is verkrijgbaar in allerlei kleuren. Het Burberry motiefje zie je vaak voorkomen op hondenkleding. Als je het leuk vind kun je dit ruitje combineren met je eigen kleding, zodat jij en je hond matchend gekleed zijn. De bovenstaande hondenkleding is verkrijgbaar via Jules Hondenboetiek.

Verpak jij je hond liever in schattige jurkjes? Hierboven staan 8 verschillende jukjes voor je hond. Ik vind het persoonlijk meer op babyjurkjes lijken dan op hondenkleding. Wel ziet het er erg lief uit met al die strikjes en roze details, maar ik vraag me af of een hond zo blij is wanneer hij deze jurkjes aan heeft. Deze jurkjes zijn te koop via Hippe Hond.

Ik wist niet dat het bestond maar er is zelfs bad- en bedkleding te koop voor je huisdier. Zo zijn er verschillende soorten pyjama’s, badjassen en ook luiers verkrijgbaar. Op deze manier heb je kleding voor elk moment van de dag, tijdens het wandelen een trui, ’s middags een jurkje, ’s avonds een badjas en tijdens het slapen een echte hondenpyjama. Als of dat nog niet genoeg is zijn er ook nog verschillende spijkerbroekjes, rokjes, sieraden en accessoires te koop. De bovenstaande kleding is te verkrijgen via Hippe Hond.

Trek jij je hond vandaag een speciaal pakje aan?