Adele’s muziek zit vol emotie, vooral omdat het over haar persoonlijke ervaringen gaat. Dit komt ook terug in de nieuwe videoclip Someone Like You van Adele.

De videoclip Someone Like You is in de vroege morgen in Parijs opgenomen. De lege straten geven een somber gevoel wat overigens past bij het nummer zelf. Om het nog dramatischer te maken is de clip in het zwart en wit opgenomen.

Adele begint haar wandeling bij rivier de Seine en loopt verder door de straten van Parijs. De videoclip eindigt wanneer ze in een winkel voor een spiegel staat. Ik vind het een mooie clip. Het nummer spreekt al voor zich, dus de simpele videoclip past er helemaal bij.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0&le[/pro-player]
Wat vinden jullie van de videoclip Someone Like You van Adele?
[bawlu_buttons]