Zangeres Rihanna zou haar oog hebben laten vallen op de Britse bokser Dudley O’Shaughnessy. De twee hebben elkaar leren kennen op de opnames van Rihanna’s nieuwe videoclip We Found Love.

Niet alleen huppelde Rihanna halfnaakt rond op de de set van haar nieuwe videoclip We Found Love, ook leerden ze daar een leuke Britse Bokser kennen die nu als model werkt. Volgens een bron die aanwezig was bij de opnames maakte Rihanna er geen geheim van dat ze Dudley wel zag zitten. De zangeres had meteen een leuke klik met de bokser en zat tijdens de pauzes graag bij hem op schoot.

Ik ben benieuwd hoe serieus het dit keer is, omdat Rihanna wel vaker flirts heeft met verschillende jongens maar het nooit echt uitgroeit tot een relatie. Al begrijp ik wel dat Rihanna misschien niet zo’n zin heeft in een relatie nadat het tussen haar en zanger Chris Brown is stukgelopen omdat hij haar mishandelden.

Foto’s via PRPhotos