Jessica Simpson heeft haar bruiloft met voormalig American football-speler Eric Johnson uitgesteld. Het stel had eerder dit jaar nog aangegeven voor kerst getrouwd te willen zijn.

Jessica Simpson en Eric Johnson hebben geen reden gegeven voor het uitstellen van de bruiloft. Volgens een bron wil Jessica zich niet vastpinnen op een vaste datum. Ze was erg enthousiast bezig met het plannen van het feest, maar ziet het nu somber in.

Een andere bekende van het stel zegt dat Jessica geen keuze kan maken over het verloop van de grote dag. De ene keer wil ze een grote bruiloft op Hawaï en de andere keer weer een klein intiem feestje thuis. Omdat ze niet goed weet wat ze wil heeft ze de bruiloft uitgesteld.

Er gaan al langer geruchten rond over een vermeende zwangerschap en als deze verhalen kloppen denk ik dat dit de reden is voor de uitgestelde bruiloft. Als je het mij vraagt is Jessica zwanger en wil ze niet met een dikke buik voor het altaar verschijnen. Wat denk jij?

Foto via PRPhoto’s