Rihanna is naakt te zien in de videoclip van haar nieuwe nummer. De videoclip waar het om gaat, We Found Love, komt binnenkort uit maar er zijn al verschillende naaktfoto’s van Rihanna uitgelekt.

De clip van We Found Love is opgenomen in een graanveld in Noord-Ierland. De eigenaar van het graanveld, een Ierse boer, was niet blij met Rihanna’s komst. Hij kwam tijdens de opname met zijn tractor de set oprijden en vond het gedrag van de 23-jarige zangeres erg ongepast. De boer heeft een gesprek met Rihanna gehad waarin hij vroeg of ze wat meer kleren aan kon doen. Als ik de naaktfoto’s van Rihanna zo bekijk heeft ze zich weinig van dat verzoek aangetrokken.

Ik begrijp niet waarom de zangeres zo graag haar shirtje uit wilt trekken voor een videoclip. Ook ziet het er nogal vreemd uit, een topless Rihanna huppelend en springend door een graanveld. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de clip. Wat vind jij ervan dat Rihanna topless gaat in haar nieuwe videoclip?