Afgelopen week was er een speciaal feestje voor de cast van Desperate Housewives. Op de Final Season Kick-Off Party werd de eerste aflevering van het laatste seizoen Desperate Housewives getoond.

In Amerika is afgelopen zondag de eerste aflevering van seizoen 8 van Desperate Housewives uitgezonden. Hoewel dit het laatste seizoen is voor de bewoners van Wisteria Lane werd er in Californië toch een feestje gegeven. Natuurlijk waren de hoofdrolspeelsters uit de serie hier aanwezig tijdens de Desperate Housewives Kick-Off Party.

Een opvallende verschijning op het feestje was actrice Eva Longoria die de rol van Gabrielle Solis vertolkt. Eva droeg een zwarte Alberta Ferretti cocktailjurk met veren en aparte details. Ik ben zelf niet echt weg van haar outfit en vind het jammer dat deze geen kleur bevat.

Brenda Strong die normaal gesproken zelf niet in beeld is, van haar personage Mary Alice horen we alleen de stem, was dat deze keer wel. Ze droeg een zwart jurkje met metallic details en hele leuke schoenen. Marcia Cross droeg als enige van de dames geen jurk maar was strak in pak, ze kan het hebben moet ik zeggen.

Foto’s via PRPhotos