Het gerucht gaat dat Demi Moore en Ashton Kutcher uit elkaar zijn. Het sprookjeshuwelijk zou gestrand zijn omdat Ashton zou zijn 48-jarige vrouw heeft bedrogen met een veel jonger exemplaar.

Volgens verschillende bronnen heeft Demi Moore besloten dat zij en Ashton Kutcher uit elkaar gaan, omdat hij haar meerder keren bedrogen heeft. Ashton zou Demi uitgerekend hebben bedrogen op hun trouwdag, het stel zou afgelopen week 6 jaar getrouwd zijn geweest.

De dame waarmee Ashton vreemd is gegaan is de 23-jarige Sara Leal. Ze heeft nog geen details naar buiten gebracht over de nacht die ze met Ashton heeft doorgebracht. Wel is ze bereidt dit te doen voor een groot geldbedrag, voor 250.000 dollar doet ze graag haar verhaal.

In de eerste instantie had ik nooit gedacht dat Demi en Ashton zou lang bij elkaar zouden blijven, ze schelen toch ruim 15 jaar. Ik vind het wel sneu voor Demi dat Ashton haar heeft bedrogen met een meisje wat 25 jaar jonger is dan zij. Ook nogal goedkoop van die Sara Leal om haar verhaal voor zoveel geld openbaar te willen maken.

Foto via PRPhotos