In de Nederlandse top 40 en op de radio hebben we al een tijdje niets meer van Leona Lewis gehoord. Dat betekend niet dat de zangeres stil zit, want Leona Lewis heeft samen met Avicii de videoclip Collide uitgebracht.

Het nummer Collide van Leona Lewis & Avicii heeft de nummer 1 plek in de Amerikaanse Billboard dance chart verovert. De videoclip speelt zich alleen af op het strand, dus we zien haar rondlopen in een bikini met stippen en in een strandjurk. Verder zien we veel shots van haar waar ze aan het zingen is en van mensen die met elkaar op het strand aan het feesten zijn.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=E4a82LRNdlQ&ob=av2e[/pro-player]
Ik vind de videoclip zelf niet zo bijzonder, maar het nummer vind ik wel catchy. Wat vind jij van de nieuwe videoclip van Leona Lewis & Avicii Collide?

[bawlu_buttons]