Sinds de breuk tussen Ryan Reynolsd en Scarlett Johansson in 2010 is Ryan een van de meest besproken vrijgezellen in Hollywood. Volgens het laatste nieuws zou hij met Sandra Bullock een setje vormen en gaan ze zelfs trouwen.

Werd Ryan eerder nog aan Gossip Girl Blake Lively en actrice Olivia Wilde gekoppeld, nu is het de beurt aan Sandra Bullock. Sandra en Ryan hebben elkaar leren kennen op de set van romantische komedie The Proposal en zijn daarna vrienden gebleven.

Vakantie

De twee zijn op vakantie geweest in Wyoming en zouden daar trouwplannen hebben gemaakt. Ryan heeft aan Sandra verteld klaar te zijn voor een huwelijk wanneer zij zou willen. Sandra’s adoptiezoontje Louis is heel erg gehecht aan Ryan en Sandra ziet in hem een goede vader.

Scarlett Johansson, de ex-vrouw van Ryan, heeft aangegeven heel blij te zijn voor Ryan en Sandra. Scarlett vindt Sandra heel erg leuk en respecteert haar als nieuwe vriendin van Ryan.

Of Ryan Reynolds en Sandra Bullock echt gaan trouwen vraag ik mij af. Als we de geruchten moeten geloven heeft Ryan elke week een andere vriendin en om eerlijk te zijn wist ik niet eens dat hij op dit moment aan Sandra Bullock was gekoppeld. Wat denk jij, stappen Ryan en Sandra binnenkort in het huwelijksbootje?