Als altijd alle camera’s op jou gericht zijn, dan is de kans groot dat je betrapt wordt op een domme actie. Zo is nu op internet te lezen dat Lady Gaga champagne gooit over gehandicapte mensen.

Waar Lady Gaga is, zijn camera’s en waar camera’s zijn, komt nieuws. Toen de zangeres tijdens een American Footbal wedstrijd van de Giants een glas champagne leeggoot, werd dit dan ook groot opgeblazen. Lady Gaga liet de champagne over de grond en op de reling van de vipbox lopen, waarna het naar beneden drupte. Toevallig was er onder de box een vak gereserveerd voor mensen met een handicap. In het vak zaten nog geen mensen.

Al snel verschenen er meerdere nieuwskoppen waarin vermeld werd dat Lady Gaga champagne over gehandicapte mensen gegooid zou hebben. Natuurlijk heeft ze champagne op de grond gegooid, maar over gehandicapte mensen? Die waren op dat moment niet eens in de buurt. Gaga mag dan af en toe een beetje raar doen, champagne gooien over gehandicapte mensen is tot nu toe in ieder geval niet haar ding.