In het programma Grenzeloos Verliefd zien we hoe Nederlandse meiden naar het buitenland vertrekken om daar bij hun grote liefde te kunnen zijn. In de aflevering van vanavond vertrekt Susanna naar Tanzania om daar bij Akim te gaan wonen.

In 2009 vertrekt Susanne naar Tanzania om daar stage te gaan lopen. Tijdens haar verblijf in Tanzania leert ze Akim kennen en de 2 worden verliefd. Nadat Susanne’s stage is afgelopen en ze weer terug in Nederland is reist ze nog enkele keren terug naar Tanzania voor Akim. Daar leert ze onder anderen zijn familie kennen.

In Grenzeloos Verliefd keert Susanne weer terug naar Akim, dit keer zonder vaste retourdatum. Nu het stel eindelijk weer bij elkaar is loopt niet alles op rolletjes. Door de stage van Susanne en de baan van Akim wonen ze nog steeds 150 kilometer bij elkaar vandaan. Hierdoor zien ze elkaar alleen in de weekenden.

Hoe het afloopt met Susanne en Akim kun je vanavond zien. Grenzeloos verliefd is vandaag, 18 september, om 19.55 uur te zien op Net5.