Volgens verschillende bronnen heeft rapper Jay-Z een geheime zoon. Hij zou dit jongetje verwekt hebben bij een Trinidiaanse model.

Onlangs maakten zangeres Beyoncé en haar man Jay-Z bekend een kindje te verwachten. Volgens verschillende bronnen zal dit niet het eerste kindje voor Jay-Z worden. Hij schijnt namelijk al een 9-jarige zoon te hebben.

Jay-Z heeft de moeder van zijn zoontje, Shenelle Scott, 1 miljoen dollar betaalt om haar mond te houden over het bestaan van hun zoon. Verder zou hij alimentatie betalen en veel interesse tonen in zijn zoon. Beyoncé zou weten dat haar man Jay-Z al een zoon heeft en dit accepteren.

Ik vind het wel erg toevallig dat dit nieuws bekend wordt, net nu de zwangerschap van Beyoncé zo’n hot item is. Ik vraag me dan ook af in hoeverre dit verhaal waar is.