Ben je dol op romantische komedies? Dan moet je zeker de nieuwe bioscoopfilm Crazy, Stupid, Love gaan bekijken!

Crazy, Stupid, Love gaat over Cal Weaver (Steve Carell), een degelijke veertiger die een perfect leven heeft. Hij is getrouwd met zijn jeugdliefde, heeft leuke kinderen, een goede baan en een mooi huis. Maar als hij erachter komt dat zijn vrouw Emily (Julianne Moore) is vreemdgegaan en wil scheiden stort zijn wereld in.

Zijn avonden besteedt Cal vervolgens mokkend en alleen aan de bar, totdat hij player Jacob (Ryan Gosling) ontmoet. Hij neemt Cal onder zijn hoede en helpt hem over zijn verdriet heen te komen. Zo laat Jacob hem proeven aan de wereld van vrijgezelle vrouwen, stoere drankjes en voorziet hij Cal van een nieuwe gelikte kledingstijl.

De bioscoopfilm Crazy, Stupid, Love draait nu in de bioscoop. Klik hier om de trailer te bekijken.

Crazy Love