De baby van David en Victoria Beckham is door InStyle magazine verkozen tot populairste celebrity onder de 25 jaar. Harper Seven Beckham versloeg hiermee sterren als Rihanna en Justin Bieber.

Op InStyle Hot 100 List staan de 100 populairste celebrities onder de 25. Harper Seven Beckham, de 2 maanden oude baby van David en Victoria Beckham, staat op nummer 1. Volgens het tijdschrift is dit een logische keuze omdat baby Beckham de komende jaren hoe dan ook in de media zal verschijnen. Juist omdat ze nog zo jong is heeft ze nog velen jaren te gaan.

Lady Gaga

In de lijst vinden we verder nog Madonna’s dochter Lourdes, Justin Bieber, Emma Watson, Rihanna en Miley Cyrus terug. Een grote verliezer is Lady Gaga die op de 99e plaats staat.

Ik vind het vreemd dat een baby van 2 maanden oud op de eerste plaats staat en een wereldster als Lady Gaga op de één na laatste plek. Als je het mij vraagt gaat het niet om hoe populair de persoon is maar hoe jong. In de lijst is duidelijk te zien dat de jonkies bovenaan staan en de sterren die 25 jaar zijn of naderen een plek onderaan krijgen.

Top 10 van InStyle 100 hot list

1. Harper Seven Beckham
2. Zuma Rossdale
3. Kingston Rossdale
4. Suri Cruise
5. Kieron Williamson
6. Jackie Evancho
7. Willow Smith
8. Jaden Smith
9. Elle Fanning
10. Dakota Fanning

Foto via Facebook David Beckham