Jessica Simpson heef bekend gemaakt haar borsten niet te willen verkleinen. Eerder ging het gerucht rond dat Jessica haar borsten nog voor haar huwelijk met American Football-speler Eric Johnson zou willen verkleinen.

Afgelopen maandag kwam het nieuws naar buiten dat Jessica haar borsten wilde verkleinen omdat ze er niet blij mee was. Vandaag heeft Jessica via haar twitterpagina bekend gemaakt dat ze haar borsten niet gaat verkleinen.

“Ik krijg erg veel vragen over een vermeende borstverkleining…Maak je geen zorgen… IK HOU VAN MIJN BORSTEN! Ze gaan helemaal nergens heen!”. Dit bericht twitterde de blonde zangeres.

Ik ben blij dat het eerdere bericht niet blijkt te kloppen, ik vond het namelijk nogal een extreme maatregel om je borsten te verkleinen om dunner te lijken. Ik vind het trouwens ook erg leuk dat Jessica dit nieuws via Twitter bekend maakt in plaats van via een woordvoerder!