Als je geen zin hebt om veel te gaan fitnessen om spierballen te kweken, dan spuit je toch wat synthol in je lichaam? Dat is wat deze vreemde spierballen jongen heeft gedaan.

Vaak zijn het bodybuilders op professioneel niveau die synthol injecteren. In deze stof zit olie, lidocaïne en alcohol. Met synthol worden de spieren nagebootst en daarom zien zij er vaak zo gespierd uit.

De man in de video is zo te zien wel erg trots op zijn spieren. Ik hoop maar dat hij wel oppast met dit spul, want het gebruik ervan kan schade toebrengen aan de zenuwen, spieren en infecties en beroertes opleveren. Ik zie mannen liever niet met nepborsten, maar ieder z’n ding toch? Wat vind jij van deze vreemde spierballen jongen?
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=QVUbkKYbQVA[/pro-player]