Gisteren was het zo ver, de dag van de borstvergroting van Oh Oh Cherso Barbie en Elize. Roos had haar borsten al eerder laten oppompen.

Barbie en Elize zijn gisteren onder het mes gegaan bij celeberity plastisch chirurg Robert Schoemacher. Roos had haar borsten al eerder vergroot en gaf aan erg blij met het resultaat te zijn. Ze ging mee naar de kliniek om de andere Oh Oh Cherso meiden te steunen.

Cup D

Barbie heeft haar borsten laten vergroten naar een cup D, volgens haar hebben alle Barbie’s namelijk een D. De operatie vond Barbie meevallen, een kater vindt ze erger. Barbie is erg blij met haar nieuwe boezem en heeft al aangegeven interesse te hebben in een fotoshoot in de Playboy.

In de nieuwe afleveringen van Oh Oh Cherso kunnen we nog niet genieten van Barbie’s nieuwe borsten, deze zullen pas op tv te zien zijn tijdens haar nieuwe realityshow. In Barbie’s eigen serie kijken we mee met alle voorbereidingen voor haar huwelijk met vriendlief Michael.

Hoe groot de nieuwe borsten van Elize zijn geworden is nog niet bekend. De Haagse gaf aan geen interesse te hebben in de Playboy, ze denkt dat een naaktreportage een familiecrisis zou opleveren.

Nu zowel Barbie, Elize als Roos hun borsten hebben laten vergroten ben ik benieuwd of Bibi ook overstag gaat. Wat denk jij, kiest Bibi als laatste van de 4 Oh Oh Cherso meiden binnenkort ook voor een borstvergroting?

Foto via RTL