Madonna beschuldigt Lady Gaga ervan een obsessie voor haar te hebben. De 53-jarige zangeres begrijpt deze obsessie niet.

Het is algemeen bekend dat Lady Gaga veel bewondering heeft voor Madonna. Zo vertelden Lady Gaga ooit in een interview dat ze de enige fan is die de Queen of Pop écht bewondert en adoreert. Madonna vindt op haar beurt dat Lady Gaga zich als een geobsedeerde fan gedraagt en weet niet hoe ze hier mee om moet gaan. Ook vraagt Madonna zich af of de obsessie echt ergens op gebaseerd is of dat het maar iets oppervlakkigs is.

Ik denk dat beide dames zich druk maken om niets. Het klopt dat Lady Gaga inderdaad een grote fan van Madonna is en zich regelmatig door haar laat inspireren, maar ik vind dat er nogal een groot verschil zit tussen een enthousiaste fan en een geobsedeerde fan.

Foto’s via PRPhotos