De erfenis van de vorige maand overleden Amy Winehouse zou maar 2,3 miljoen euro waard zijn. Hierdoor rijst nu de vraag waar is al het geld van Amy Winehouse gebleven?

In 2008 werd het vermogen van Amy Winehouse geschat op, omgerekend, ruim 11,4 miljoen euro. Als dit bedrag klopt betekend het dus dat Amy er in de laatste 3 jaar van haar leven zo’n 9 miljoen euro erdoorheen heeft gejaagd.

Het geld van Amy Winehouse zit vast in 2 bedrijven waar de zangeres eigenares van was. De bedrijven, CW Touring en Cherry Westfield, worden al sinds 2009 beheerd daar haar ouders. Amy’s ouders waren er bang voor dat de zangeres haar vermogen zou verkwisten aan onder andere drank en drugs.

Amy heeft al haar geld en bezittingen nagelaten aan haar ouders en haar broer. Haar ex-man Blake Fielder Civil wordt niet in haar testament genoemd.

Ik vind 9 miljoen euro nogal een groot bedrag om er in 3 jaar tijd doorheen te jagen aan drank en drugs. Ik ben benieuwd waar het geld van Amy Winehouse gebleven is. Waaraan denk jij dat ze al haar miljoenen aan heeft verspild?

Foto via PRPhotos