Meisje verliest benen na sprong op trein


In de Amerikaanse staat Colorado is een meisje haar benen veloren nadat ze op een trein sprong. Door de sprong raakte ze zo gewond dat haar beide onderbenen geamputeerd moesten worden.

Het meisje verloor haar evenwicht toen ze met drie vrienden op een rijdende trein wilde springen en ze kwam op het spoor terecht. Haar benen kwamen onder de wielen van de trein en ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar werden haar onderbenen tot aan de knieën geamputeerd.

Eén van haar vrienden viel ook van de trein en werd een stuk meegesleurd, maar raakte alleen lichtgewond. De politie gaat er vanuit dat de vriendengroep probeerde om gratis mee te reizen naar hun woonplaats. Twee benen is wel een hoge prijs voor een treinritje, dus ik denk niet dat de groep het nog een keer zal proberen.