Jessica Simpson wil borsten verkleinen


Jessica Simpson wil nog voor haar huwelijk haar borsten verkleinen. Ze denkt dat haar trouwjurk haar beter zal staan met een kleinere boezem.

Jessica wil er perfect uitzien op haar aanstaande huwelijksdag met American Football-speler Eric Johnson. Ze is al geruime tijd bezig om af te vallen en vind dat grote borsten niet bijdragen aan een slank lichaam en daarom wil Jessica Simpson haar borsten verkleinen.

Al in eerdere interviews gaf Jessica aan niet blij te zijn met haar grote borsten. Ze vertelden dat ze als kind de eerste in de klas was met een bh en dat haar vriendinnen heel erg dun waren. Jessica hoopt dat kleinere borsten ervoor zorgen dat ze slanker lijkt. Ik vind een operatie nogal een drastische maatregel om slanker te lijken, wat vind jij?