Op zaterdag 3 september is het Lief festival 2011 in Utrecht. De zesde editie van dit festival vindt plaats in het recreatieplas Strijkviertel.

Van 12:00 tot 23:00 uur kun je genieten van elektronische muziek en kunst. Het Lief festival heeft twee belangrijke pijlers namelijk intimiteit en vernieuwing. Daarom hebben zij verschillende podia op het terrein, zodat er voor iedereen wel wat is. Als je niet van de muziek wilt genieten, zijn er ook nog genoeg plekjes waar je kunt relaxen, zandkastelen bouwen en kunt eten en drinken.

Dus baal je ervan dat het festivalseizoen bijna is afgelopen? Hier is nog je kans om een festival mee te maken, want de laatste kaarten zijn nog beschikbaar. Je kunt de kaarten hier voor 45 euro bestellen.

Wil je zien hoe het er vorig jaar aan toe ging? Bekijk hier dan de after movie van Lief 2010:

[pro-player width=’560′ height=’360′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=gpU19lsKIek&amp[/pro-player]

Update: Lief festival 2011 is uitverkocht!