Volgens D’Lynn Waldron zal het kind van Beyoncé en Jay-Z er zo uitzien als het een jongetje wordt. De kunstenaar maakte deze tekening op basis van de gelaatstrekken van Beyoncé en Jay-Z.

D’Lynn Waldron heeft het jongetje getekend tussen de leeftijd van zeven en tien jaar. Zij gaat ervan uit dat het kind van Beyoncé en Jay-Z de ogen van zijn moeder krijgt en de scherpe gelaatstrekken van zijn vader.

D’Lynn Waldron is werkzaam als expert voor de FBI, maar is vooral bekend van haar afbeeldingen. Zo maakte ze eerder een voorspelling van Shiloh Jolie-Pitt, het kindje van Brad Pitt en Angelina Jolie. Ook maakte ze een creatie van het eventuele nageslacht van prins William en zijn liefje Kate Middleton.

Ik zie in de afbeelding inderdaad de ogen van Beyoncé terug, ik ben ook erg benieuwd hoe een eventueel dochtertje van de twee artiesten eruit zou komen te zien. Wat vinden jullie ervan?