Lara Stone staat hoog op de wishlist van de Austin Powers castingdirecteuren. Het gerucht gaat namelijk dat Lara Stone zal gaan schitteren in de nieuwe Austin Powers film.

De castingdirecteuren hebben gezegd dat ze Lara Stone graag in de nieuwe Austin Powers film willen. Het gaat om het vierde deel van Austin Powers reeks, waarin Mike Meyers opnieuw de hoofdrol zal spelen. Lara Stone heeft zelf nog niet gereageerd op het bericht, maar het model vertelde eerder dit jaar al eens dat ze graag in een komedie wil spelen.

Voor het geld hoeft het model het in ieder geval niet te doen, ze heeft een supersuccesvol jaar achter de rug. Eerder vertelde ze al dat ze graag in een Bondfilm zou willen. Maar ook collega Doutzen Kroes is onlangs de filmwereld binnengestapt, zij is momenteel bezig met opnames voor een film van Reinout Oerlemans, Nova Zembla.