Op de MTV Video Music Awards 2011 kwam Lady Gaga verkleed als een man. Maar eigenlijk zijn we het niet anders gewend van Gaga.

Tijdens het persinterview en het openingsoptreden van de MTV Video Music Awards, zat Lady Gaga helemaal in de rol van haar alter ego genaamd Joe Calderone. Niet alleen haar uiterlijk, maar ook de manier van praten en houding deed ze zich voor als een man.

Joe Calderone komt uit New Jersey, heeft een Grease John Travolta-achtige haarkapsel en komt van oorsprong uit Italië. Ook schrikt Joe niet van een beetje grof taalgebruik. Dit is niet de eerste keer dat Gaga als man is verkleedt. Vorig jaar was ze al als man in de Vogue Hommes Japan te zien en in haar nieuwe videoclip You and I komt haar alter ego ook terug.

Ik heb al heel wat van Lady Gaga gezien en toch blijft ze mij niet vervelen. Voor mij blijft ze een interessante vrouw (of man?) en doet ze lekker waar ze zin in heeft. Wat vinden jullie van Lady Gaga’s alter ego?

Bekijk hieronder het persinterview tijdens de MTV Awards:
[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=MN5RaLyqPEU[/pro-player]

Foto MTV/PictureGroup