Toen Britney Spears  afgelopen zondag tijdens de MTV Video Music Awards 2011 haar award mocht ophalen,  wachtte Joe Calderone, Lady Gaga’s alter ego op een zoen van Britney. Maar Britney Spears weigerde om Lady Gaga te zoenen.

Britney Spears en Lady Gaga kwamen steeds dichter bij elkaar, maar er kwam uiteindelijk geen zoen. Britney draaide haar hoofd weg, lachte en zei in de microfoon: “Ik heb dat al gedaan!” Want inderdaad, tijdens een MTV Video Music Awards in 2003 heeft Britney met Madonna gezoend. Dat was een goede publiciteitsstunt, want dat moment zal altijd één van de hoogtepunten van de MTV Awards zijn.

Lady Gaga, als man, kon de afwijzing wel accepteren en grapte: “Ik wil niet dat Lady Gaga boos wordt. Ik ben een brave man en Britney is een goede vrouw.”

Britney zegt zelf in een MTV interview dat de bijna-zoen actie niet gepland was. Zou dit weer voor opheffing gezorgd hebben als Britney op Lady Gaga’s zoen was in gegaan?

Bekijk hieronder de video van de bijna kus:
[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=8AddjpzzZH4[/pro-player]

Foto MTV/PictureGroup