Beyoncé is zwanger!


Beyoncé is zwanger! De roddelpers speculeert al tijden over haar vermeende zwangerschap, maar dit keer was het niet de roddelpers maar zijzelf die het grote nieuws bekend maakten.

Een stralende Beyoncé maakte gisteren tijdens de MTV Video Music Awards bekend dat zij zwanger is. Na het optreden van haar single Love On Top trok Beyoncé haar jasje uit en showde haar groeiende buikje aan al het publiek en de miljoenen kijkers thuis. De aanstaande vader, rapper Jay-Z, was aanwezig in het publiek en werd veelvoudig gefeliciteerd door zijn collega’s.

Na alle geruchten die de afgelopen jaren de ronde deden over Beyoncé´s zwangerschap ben ik blij dat het deze keer geen gerucht is maar een feit. Ook vind ik de manier waarop Beyoncé haar zwangerschap bekend heeft gemaakt erg leuk en origineel. Ik wil haar graag feliciteren met haar aanstaande kindje en wens haar een voorspoedige zwangerschap toe.

Foto MTV/PictureGroup