Tijgertje uit Oh Oh Tirol is weer opgepakt voor diefstal. Kortom, deze ezel stoot zich overduidelijk meer dan 3 maal aan dezelfde steen!

Tijgertje is voor de 5 keer, in een half jaar tijd, opgepakt voor diefstal. De Oh Oh Tirol ster werd ditmaal aangehouden in een supermarkt in Den Haag, waar zij voor zo’n 55 euro aan boodschappen probeerde te stelen.

Gevangenisstraf

Volgens haar advocaat, Oscar Hammerstein, begint Tatjana Liefhebber, zoals Tijgertje officieel heet, een bijzonder geval te worden. Want Tijgertje was pas sinds een paar weken weer vrij, nadat zij had vastgezeten voor een andere diefstal in juni.

Tatjana, die vandaag opnieuw wordt voorgeleid, had eigenlijk op 8 september moeten voorkomen voor de eerdere diefstallen. Door de verschillende diefstallen schat haar advocaat dat ze tussen de 6 en de 12 maanden gevangenisstraf krijgt.

Foto via RTL