Het gonst al dagen van de geruchten dat Will Smith en Jada Pinkett uit elkaar zijn. Nu gaat het verhaal dat Jada Pinkett een relatie had met Marc Anthony!

Niemand minder Marc Anthony, die vorige maand bekend maakte te gaan scheiden van Jennifer Lopez, zou de oorzaak zijn van de breuk tussen Will Smith en zijn vrouw. Jada Pinkett zou volgens verschillende bronnen een relatie hebben gehad met Marc Anthony en Will Smith zou de twee zelfs op heterdaad hebben betrapt.

In de armen van Marc Anthony

Will Smith zou al langer het vermoeden hebben dat er iets moois opbloeit tussen zijn vrouw en de zanger, die samenwerken aan een nieuwe tv-serie. De acteur wilde Jada onlangs verassen toen hij ontdekte dat zij tijdens opnames naar huis was gegaan. Eenmaal thuis vond Will zijn vrouw in de armen van Marc Anthony, waarop Will in tranen uitbarstte en het huis verliet.

Toch blijven de woerdvoerders van Will Smith en Jada ontkennen dat het stel uit elkaar is. Ook melden zij dat Jada haar man absoluut niet heeft bedrogen. Andere bronnen beweren echter dat het koppel al twee maanden apart woont.

Foto’s via PRphotos