Lady Gaga is binnenkort te zien in The Simpsons. De zangeres krijgt namelijk een gastrol in de animatieserie.

Zangers Lady Gaga is door The Simpsons gestrikt voor een gastrol. In de aflevering Lisa Goes Gaga speelt Lady Gaga niemand minder dan haar geanimeerde zelf. De zangeres komt naar Springfield om de mensen te helpen werken aan hun zelfvertrouwen.

Zoenen met Marge Simpson

Wat er precies in de aflevering gaat gebeuren, is nog niet bekend. Toch verklapte Lady Gaga alvast dat zij gaat zoenen met Marge Simpson! “Ik speel een echt sletje, dus de appel valt niet ver van de boom,”aldus Gaga.

Verder liet de zangeres weten dat zij stond te springen om een reisje naar Springfield te maken. “Het is één van de coolste dingen die ik ooit heb gedaan. Toch ben ik best zenuwachtig. Ik maak muziek en stemmen inspreken doe ik niet dagelijks en de karakters zijn zo overtuigend, oprecht, wild en grappig.”

De makers van The Simpsons zijn helmaal in hun nopjes met de komst van Gaga. Zij waren dan ook heel erg blij dat deze zangeres een plekje kon vinden in haar overvolle agenda. Want dit is de eerste keer dat zij een showbizzlegende mogen verwelkomen die jonger is dan de personages zelf, want voor de producten een mijlpaal is.

Op tv

The Simpsons met daarin Lady Gaga wordt in de eerste helft van volgend jaar uitgezonden in Amerika. Wanneer de aflevering in Nederland te zien is, is nog niet bekend. Maar ik verwacht dat wij de beelden van Lady Gaga in The Simpsons vrijwel direct na de uizending in Amerika op het internet kunnen bekijken.