Cheryl Cole is zwanger! De zangeres zou in verwachting zijn van niemand minder dan haar ex-man Ashley Cole.

Volgens De Telegraaf is Cheryl Cole zwanger van Ashley Cole. Een familielid heeft tegen de krant beweerd dat de 2 binnenkort hun eerste kindje verwachten. Cheryl zou 5 weken in verwachting zijn en deze week bij de dokter zijn geweest voor een controle waaruit bleek dat alles goed gaat. Ook zou Ashley dolgelukkig zijn met de komst van de baby. “Hij wijkt niet van haar zijde. Niet dat hij als een hondje achter haar aanloopt, maar hij masseert haar rug en voeten. Hij slooft zich echt uit,” laat een bron weten.

Het is trouwens niet duidelijk of dat Cheryl en Ashley op dit moment een stel zijn. De zangeres en voetballer trouwend in 2006 en zijn in 2010 gescheiden, omdat Ashley zijn vrouw meerdere keren bedrogen had. Afgelopen juli werden ze samen gezien op de verjaardag van Cheryl en sindsdien gaat het verhaal dat ze weer een relatie hebben.

Wel of niet zwanger?

Overigens vraag ik me af of dat Cheryl Cole echt zwanger is. Het vreemde aan het verhaal is namelijk dat de Britse media hier nog niets over vermeld heeft. Kortom, de zwangerschap zou zomaar weer eens een Telegraaf hoax kunnen zijn.

Foto via PRphotos