Justin Bieber is de rijkste tiener van Hollywood. De zanger verdiende de afgelopen tijd maar liefst $53 miljoen, zo’n €37 miljoen.

Justin Bieber heeft een goed jaar achter de rug. Zijn albumverkoop ging als een speer, zijn film Never Say Never werd een groot succes en zijn parfum vloog over de toonbank. Dit leverde het 17-jarige idool volgens People $53 miljoen op, waardoor Justin Bieber zich nu de rijkste tiener van Hollywood mag noemen.

Hoewel Miley Cyrus het met een 2de plek moet doen, zit zij er ook erg warmpjes bij. Ze verdiende het afgelopen jaar $48 miljoen. De ex-vriend van Miley Cyrus, Nick Jonas maakt de top 3 rijkste Hollywood tieners compleet. Hij kreeg $12.5 miljoen op zijn bankrekening bijgeschreven.

Top 10 rijkste Hollywood tieners

1. Justin Bieber $53 miljoen
2. Miley Cyrus $48 miljoen
3. Nick Jonas $12.5 miljoen
4. Taylor Lautner $8.5 miljoen
5. Angus T. Jones $7.8 miljoen
6. Selena Gomez $5.5 miljoen
7. Jaden Smith $5 miljoen
8. Dakota Fanning en Willow Smith beide $4 miljoen
9. Demi Lovato $3.5 miljoen
10. Elle Fanning $1.5 miljoen