In de woning van Amy Winehouse zijn dieven aan het werk geweest. De daders hebben een aantal persoonlijke spullen van de zangeres meegenomen.

Uit de woning waar Amy Winehouse vorige maand dood werd aangetroffen, zijn spullen gestolen. Zo zijn er onder andere nog niet uitgebrachte liedjes, mappen met songteksten, brieven en een gitaar verdwenen.

Bekende dader

Volgens de krant The Sun is de kans groot dat de dader een goede bekende was van Amy. Want sinds haar dood hebben 20 mensen, waaronder haar familie, vrienden, beveilig en politie, toegang tot de woning van de zangeres.

Een bekende van de familie heeft laten weten dat Mitch, de vader van Amy, vastberaden is om de dader te vinden. “Dit is een enorme schok voor de familie. Dat iemand zich zo verlaagt, daar kunnen ze met hun hoofd niet bij. Mitch is woedend. De familie had nog niets besloten over de nog niet uitgebrachte liedjes. Dat deze nu gestolen zijn is verschrikkelijk,” liet de bron weten.