Afgelopen nacht is er een massale vechtpartij in Lloret de Mar ontstaan. Honderden jongeren raakten in de Spaanse badplaats slaags met de politie.

In de discotheek Megadisco Colossos in Lloret de Mar heeft vannacht een massale vechtpartij plaatsgevonden. Volgens de krant El País ontstond er onrust in de disco toen de stroom uitviel en de 1.800 feestgangers te horen kregen dat het optreden van dj Tiësto niet doorging.

Optreden dj Tiësto geannuleerd

Ondanks dat airconditioning niet werkte kon de discotheek openlijven dankzij een noodaggregaat. Maar omdat de tempratuur steeg werden de nooddeuren opengezet. Toen na een tijdje duidelijk werd dat de bezoekers hun geld niet terugkregen voor het geannuleerde optreden van dj Tiësto ontstonden er buiten bij de nooddeuren, die bewaakt werden door de politie, vechtpartijen.

In totaal zijn er 20 jongeren, waaronder ook 2 Nederlanders, opgepakt. Het is overigens niet de eerste keer dat jongeren in Lloret de Mar ruzie krijgen met agenten. Alleen al deze week ontstonden er 3 rellen. Volgens de politie zijn er elke zomer vechtpartijen in de vakantieplaats, maar is de overlast dit jaar erger. Zo zouden veel Italiaanse en Franse jongeren speciaal naar deze plek komen om te vechten.

[pro-player width=’560′ height=’400′ type=’video’]https://www.www.meidenblog.nl/wp-content/uploads/2011/08/vechtpartij-lloret-de-Mar.mp4[/pro-player]