Van het weekend hebben 2 meiden een meisje van 16 mishandeld. Het slachtoffer werd zo toegetakeld dat zij naar het ziekenhuis moest.

Een 13 en 16-jarig meisje hebben zaterdagnacht in Groningen een 16-jarig meisje uit Winsun zwaar mishandeld. Agenten zagen het tweetal op de Oosterstraat een meisje slaan en schoppen. Toen de agenten het slachtoffer te hulp schoten, krabde de 16-jarige dader een agent in het gezicht.

De 2 meiden zijn uiteindelijk door de politie aangehouden en meegenomen voor verhoor. Het slachtoffer is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Meisje bijna doodgeslagen in McDonald’s

In de VS komt het regelmatig voor dat meisjes elkaar te lijf gaan. Zo werd daar onlangs nog een meisje in een McDonald’s bijna doodgeslagen. Helaas begint het er nu op te lijken dat wij in Nederland ook deze kant opgaan.