Doutzen Kroes is een internationaal topmodel van eigen bodem. Het is allemaal begonnen met het opsturen van een paar vakantiekiekjes naar een modellenbureau en ondertussen behoort ze tot één van de best betaalde modellen ter wereld. Als succesvol model heeft ze natuurlijk een kast vol mooie jurken voor rode loper events, kijk mee naar de kledingstijl van Doutzen Kroes.


Doutzen draagt graag vrouwelijke kleding zoals dit korte, zwarte off-shoulder jurkje. Ze straalt in het rode jurkje met ruches aan de zijkant, waarschijnlijk komt dat doordat ze toen deze foto werd genomen net zwanger was.

Dit groene jurkje is wat langer, maar Doutzen laat toch nog wat huid zien met de gewaagde cut-outs aan de zijkant. Het allermooist vind ik het glanzende roze bodycon jurkje van Herve Leger, de kleur staat prachtig bij haar huid.

Vrouwelijker dan deze baljurken kan het bijna niet. De rode jurk met polkadots op de rok van tule is van Giambattista Valli. In de lichtblauwe jurk met enorme sleep van Zac Posen, die ook naast haar staat op de foto, lijkt Doutzen toch net een prinsesje?

Wat vind jij van de kledingstijl van Doutzen Kroes?

Foto’s via PR Photos