Er wordt nog steeds gefluisterd dat Amy Winehouse gestorven is door het gebruik van drugs en drank. Toch is de familie van Amy Winehouse ervan overtuigd dat zij is overleden door het afkicken.

Amy Winehouse overleed afgelopen zaterdag op 27-jarige leeftijd. Hoewel uit de autopsie geen doodsoorzaak is gebleken, denkt familie van de zangeres dat zij is overleden door het afkicken. Een familielid liet aan The Sun weten dat Amy al 3 weken helemaal niets had gedronken.

Het in 1 keer stoppen met het drinken van alcohol zou te veel zijn geweest voor het magere lichaam van Amy. De dokter had de zangers dan ook geadviseerd dat het niet verstandig voor haar was om meteen te stoppen, maar dat zij het drinken geleidelijk moest afbouwen. Volgens haar familie heeft Amy dit advies genegeerd en zou zij daarom zijn overleden.