Amy Winehouse wordt vandaag in besloten kringen begraven. De zangers stierf afgelopen zaterdag op slechts 27-jarige leeftijd.

Vandaag vindt de begrafenis van Amy Winehouse plaats. Tijdens de plechtigheid zijn alleen familie en vrienden welkom en daarom is niet bekend gemaakt waar en hoe laat de begrafenis plaatsvindt. Wel heeft de vader van de zangeres laten weten dat de familie de steun van de fans enorm waardeert.

Waaraan Amy Winehouse is overleden is nog niet bekend. Uit de autopsie is geen doodsoorzaak naar boven gekomen. Daarom moet een toxicologisch onderzoek uitstelsel geven. Hierdoor zal de doodsoorzaak van de zangeres pas op 26 oktober officieel worden vastgesteld.

Update
Volgens The Sun is Amy Winehouse op dinsdag 26 juli gecremeerd. De plechtigheid vond om 15.00 uur plaats in het crematorium van Golders Green. De as van Amy wordt samen met die van haar oma Cynthia, die 5 jaar gelden overleed, uitgestrooid op een nog onbekende plek.