In de zomervakantie heb je opeens toch wel heel veel tijd. Als net iedereen op vakantie is en jij niet, of het regent de hele dag kan dat best saai zijn. Daarom zijn hier 4 leuke films om de zomer mee door te komen.

Easy A

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=JRtMKElhCBI[/pro-player]
In Easy A krijgt Olive (Emma Stone) door een uit de hand gelopen roddel onterecht de reputatie van een slet. Ze besluit deze nieuwe reputatie in haar voordeel te gebruiken en helpt er de minder populaire jongens mee door te doen alsof ze seks met hen heeft gehad. Dit werkt tegen haar wanneer ze verliefd wordt op Todd.

I Love You, Man

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=Y6K0h8E6bCI[/pro-player]
In I Love You, Man zijn Peter en Zooey verloofd, maar Peter heeft geen mannelijke getuige omdat hij nog nooit een beste vriend heeft gehad. Zooey moedigt hem aan om op zoek te gaan naar een beste vriend zodat die zijn getuige kan zijn. Dan ontmoet hij Sydney en leert hij hoe het is een beste vriend te hebben.

Knocked Up

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=K6oqO-xMERc[/pro-player]
Allison (Katherine Heigl) viert haar promotie door uit te gaan met vriendinnen en ontmoet in een discotheek Ben. Ze gaan met elkaar naar bed, terwijl ze beiden ontzettend dronken zijn. Als Allison erachter komt dat ze zwanger is van Ben dan moeten ze elkaar beter leren kennen voor de baby.

The Proposal

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=IwhLtiLJdG8[/pro-player]
Margaret (Sandra Bullock) is een succesvolle zakenvrouw uit Canada die werkt in de VS. Als haar verblijfsvergunning dreigt te verlopen vraagt ze haar assistent Andreq (Ryan Reynolds) met haar te trouwen zodat ze kan blijven. Om dit overtuigend over te laten komen moet Margaret de familie van Andrew ontmoeten tijdens een familieweekend.