Jennifer Lopez schijnt een affaire gehad te hebben met William Levy, een model dat meespeelde in haar videoclip I’m Into You. Mogelijk is dit ook de reden voor de scheiding van Jennifer Lopez en Marc Anthony

In de videoclip I’m Into You zie je hoe Jennifer Lopez en William Levy met elkaar knuffelen en zoenen op het strand. Het mannelijke model heeft hierbij een ontbloot bovenlichaam en er is een duidelijke klik te zien tussen de twee. Na de opnamen van de videoclip liet hij weten dat hij het heel erg gezellig heeft gehad met de zangeres.

Een aantal maanden later gingen William Levy en zijn vrouw uit elkaar, en nu dus ook Jennifer Lopez en Marc Anthony. De woordvoerder van William ontkent het gerucht en zegt dat William en Jennifer alleen op professionele wijze met elkaar omgingen en dat er geen sprake is van een affaire tussen de twee.

Zie hieronder de video I’m Into You van Jennifer Lopez.
[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg[/pro-player]